Welkom bij Dans & Twirlteam
Home » Starlight ★Demo Kids

Demo ★ Kids

....

SAM_1663.jpg

We willen graag laten zien dat twirlen veel meer is dan alleen met de baton werken. Er komt veel bij kijken. Dit wordt bij team 5 al gecombineerd. Naast het twirlen doen we bij team 5 ook dansen. Deze dansen willen wij ook graag aan u laten zien en daarom is het demo team opgericht sinds 2018.

Voor het Demo team zijn we nog op zoeken naar nieuwe leden en optredens. Het demo team verzorgd zoals de naam al zegt demontraties. De groep kan verschillend worden samengesteld. Leden van team D zullen eerst deelnemen maar leden uit andere teams kunnen hier aan toegevoegd worden. 

Wil je een keer verzorgd worden met een dans, twirl routine, pomsroutine of daar een combinatie van? Ook nog op eigen gekozen muziek duur en costumes? Dat is allemaal mogelijk. Kosten? 25 euro excl. Meerwerk. 

20180106_195415-1.jpg

Op dit moment bestaat Starlight demo kids al uit 5 enthousiaste dames.

Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar meer lieve jongens en meiden die van dansen houden. Profiteer nu van de 4 tot 6 gratis lessen. Neem dan contact met ons op.

 

Leeftijd: Jongens en meiden vanaf 4 jaar.SAM_0317.jpg

Locatie: KnA gebouw : legmeerplein 49 te Uithoorn

Wanneer: Woensdag van 17.00u – 18.00u.

Datum: Elk gewenst moment van het jaar kun je instromen. Van te voren dient u wel aan te melden via email of telefoonnummer. Voor de trainingsdagen en vakanties verwijzen wij u graag naar de agenda.

Aantal deelnemers: minimaal 3 maximaal 25


SAM_0894-kopie-3.JPG

 

Kleding: gym kleding

Extra informatie: Het is bij ons ook mogelijk om te sporten met een sportpas.